Foto Verboden Stad

Yukong Chinese Les

Balk

Groepscursussen

Breda

Gelieve u aan te melden door te emailen naar boihuong@hotmail.com

Introductiecursus


De cursus bestaat uit 8 lessen en kan beschouwd worden als een introductiecursus. U leert een basis aan (Mandarijn) Chinees die u kunt gebruiken in gesprekjes. De nadruk ligt op het spreken van de taal. Elke les leert u vijf karakters schrijven. (plusminus 100-150 woorden)

prijs: 161 €

Zakelijk Chinees

Afhankelijk van de wensen en het niveau van de cursist(en) wordt een cursus samengesteld.

 • Voertaal is Nederlands of Engels
 • In company training mogelijk
 • Doelen:

 • Kennis van het Mandarijn om bij zakelijke en formele aangelegenheden de juiste etiquette te kennen en deze te verwoorden
 • Gesprekken voeren, bijvoorbeeld:
  Formele introductie, uitwisseling visitekaartjes, uitingen van waardering, bij het avondeten etc.

  Lesmateriaal:
  Online Lesmateriaal van Chinese Pod. Uit deze database met duizenden dialogen over allerlei onderwerpen wordt een keuze gemaakt.

Prijs: 58 € inc. BTW per uur (1 persoon)

Privé Les Mandarijn

Privélessen zijn op maat. U kunt zelf kijken of u wilt leren lezen en/of schrijven, of dat u tevreden bent met het spreken van Mandarijn. Het eerste kost u meer vrije tijd.

 • Lessen Mandarijn of Kantonees voor individuen of groepen
 • Lesinhoud zelf te bepalen, bijvoorbeeld bruikbare dialogen leren voeren. In overleg met de cursist(en) wordt een boek gekozen
 • Voor de kosten kunt u contact met mij opnemen

 

 
 

Mandarijn 普通话

Mandarijn werd na de stichting van de communistische Volksrepubliek ingevoerd als standaardChinees. Chinezen leren Mandarijn op school, zodat zij die allemaal een andere Chinese taal spreken, elkaar in het Mandarijn kunnen verstaan. Mandarijn wordt nu gesproken door ongeveer 1.3 miljard Chinezen.

Karakters 中文字

Chinees wordt niet geschreven in het Latijnse alfabet, maar in karakters, tekens/ symbolen waar klanken aan gekoppeld zijn.

Pin yin 拼音

Dit systeem geeft de Mandarijnse uitspraak van Chinese karakters weer in het Latijnse alfabet. Indien u pin yin beheerst, kunt u daaraan aflezen hoe Chinese karakters uitgesproken moeten worden.

中国=zhongguo (pinyin)=China